Kalmthoutse Heide

Workshop; Instap workshop landschapsfotografie met filters Kalmthoutse Heide

zaterdag 28 augustus 2021 van: voor zonsopkomst ± 6.00 tot 12.00 uur
Concreet:
We gaan voor mooie landschapsfoto's.
We starten in de Kalmthoutse Heide voor zonsopkomst om tijdig op de juiste plaats te zijn. Je kan in deze natuurgebieden prachtige zonsopgangen fotograferen!
Het zijn zeer gevarieerd gebied, maar hou rekening dat er ook een stuk gewandeld wordt. De workshop eindigt omstreeks het middaguur, maar wie dat wenst kan er uiteraard langer blijven.
Na de workshop kunnen we nog gezellig nababbelen in een gezellige nabij gelegen brasserie.Wat is inbegrepen:
Persoonlijke begeleiding en je zal kennis maken met alle fotografische basis begrippen van het gebruik van Kase filters en verschillende systemen. De workshop wordt gegeven door een Kase ambassadeur -Patric Wijns- en als filter-expert vertelt hij U alles over de verschillende filters en hoe deze te gebruiken in de praktijk.
Tevens geeft hij tips en tricks (camera instellingen en filters) voor de beste landschapsbeelden.
Plaats van afspraak:
Een vijftaldagen voor de aanvang van de workshop zal iedereen een e-mail ontvangen met de exacte plaats van bijeenkomst
Wat moet je meenemen:
Uiteraard je fotomateriaal met zowel groothoek- als teleobjectieven, filters, geheugenkaarten, afstandsbediening, hoekzoeker en liefst ook een degelijk statief.
Ook belangrijk: Zorg voor waterdicht en stevig schoeisel.  Het wandelpad is meestal droog, maar hier en daar wijken we van het pad af en kan het drassig zijn.
Aantal deelnemers:
Maximum 8
Prijs: 60 euro (inclusief btw 21%)

Na afloop van de cursus ontvangt iedere deelnemer een kortingscode, die je recht geeft op 10% korting op het gehele assortiment van Kase Filters Benelux, indien u deze aankoopt via; www.kasefilters.nl