Kase magnetische ND1000 filter 72mm

Magnetische ND1000 filter 72mm inclusief adapterring. Haal gemakkelijk uw filter van de lens met deze magnetische filter.

Artikelnummer

100056319 

€ 129,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Dankzij de magnetische ring in deze ND1000 filter is deze gemakkelijk op de lens te monteren en te verwijderen. Het filter is gemaakt van hoogwaardig Wolverine glass, dit zorgt ervoor dat het filter bijna onverwoestbaar is. Gebruik dit filter om lichtsterkte met 10 stops te verminderen. Ideaal voor lange sluitertijden en video.
Het magnetische filter kan direct op een lens gemonteerd worden met een metalen behuizing. Is uw lens niet van metaal? Dan kunt u de bijgeleverde adapterring gebruiken om de filter toch te kunnen gebruiken.


Filters met neutrale dichtheid - ND
ND-filters worden gebruikt om de belichtingstijd van een scène op het moment van opname te regelen. Hoewel het dynamische bereik van de scène kan worden geregeld met behulp van een GND-filter, kan de fotograaf ook het element van controle van de belichtingstijd introduceren om meer artistieke inbreng te hebben over het uiteindelijke vastgelegde beeld. De mate waarin de belichtingstijd wordt geregeld, is afhankelijk van de sterkte van het gebruikte ND-filter en het resulterende beeld is direct na het vastleggen te zien op digitale camera's. Nauwkeurige IR-coatings op Kase-filters leveren een echte neutrale kleur binnen een vastgelegd beeld zonder de kleurzweem die normaal wordt geassocieerd met fotografie met lange sluitertijden.

Kenmerken

  • Magnetische ring
  • Gemakkelijk op de lens te monteren en te verwijderen
  • Kleurneutraal
  • 10 stops vertraging
  • Geen vignetering dankzij de dunne ring

In de doos

  • Kase magnetische ND1000 filter 72mm
  • Kase magnetische adapterring 72mm

Alle bundels met dit artikel:

Tas

10% Korting

Op de accessoires

€ 145,95

€ 144,26

Bestellen

10% Korting

Op de accessoires

€ 139,95

€ 138,86

Bestellen

15% Korting

Op de accessoires

€ 145,95

€ 143,41

Bestellen