Kase Smartphone CPL+GND0.9+ Magnetic strong clip

Deze kit bestaat uit de Magnetic strong clip, Circulair Polarisatie filter en GND0.9 filter voor op uw smartphone

Artikelnummer

100060032 

€ 49,95
Prijs per 

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Deze kit bevat de Magnetic strong clip, een CPL filter, en een GND filter voor het gebruik op de smartphone. De magnetic strong clip zorgt ervoor, dat u snel en gemakkelijk de filters kunt monteren en demonteren, door het sterk magnetisch veld. Door de grote diameter van de filters kun je met gemak 3 camera's, zoals in een Huawei P20 pro bedekken. De filters zijn heel gemakkelijk te draaien voor het juiste resultaat.

CPL
Een CPL (circulair polariserings filter) is een handig filter dat ervoor zorgt dat bijvoorbeeld reflecties, schitteringen van water en reflecterende oppervlaktes worden verwijderd van de foto's. De CPL helpt verzadigingsniveaus te verhogen waardoor 'outdoor' opnames scherper worden, met diepere kleuren in bijvoorbeeld een blauwe lucht of water.
GND
Gegradueerde ND-filters worden gebruikt om het dynamische bereik binnen een scène op het moment van opname te regelen. In een landschapsscène is de lucht normaal gesproken helderder dan de voorgrond, dus wordt een GND-filter voor de lens geplaatst en verplaatst naar een positie waar het heldere deel van de scène wordt bedekt door het GND-filter en de marge tussen hemel en voorgrond vervaagd is gebruik van het overgangsgebied van het GND-filter. De scène wordt normaal gemeten voor het highlightgebied en schaduwgebied en het verschil in stops dicteert de sterkte van het gebruikte filter. 

Kenmerken

  • Optisch glas
  • Geanodiseerd aluminium ring
  • Kunstof ring
  • diameter 35mm 

In de doos

  • Kase Magnetic strong clip
  • Kase CPL
  • Kase GND 0.9