Mechelse Heide

Workshop; Landschapsfotografie met filters op de Mechelse Heide.
vrijdag 14 augustus van 6.00 tot 12.00 uur

Concreet:
We gaan voor zowel mooie landschapsfoto's als voor detailfotografie
We starten in de Mechelse Heide voor zonsopkomst om tijdig op de juiste plaats te zijn. Je kan in deze natuurgebieden prachtige zonsopgangen fotograferen!
Het zijn zeer gevarieerde natuurgebieden, maar hou rekening dat er ook een stuk gewandeld wordt. Vooral in de Mechelse heide. De workshop eindigt omstreeks het middaguur, maar wie dat wenst kan er uiteraard langer blijven.
Na de workshop kunnen we nog gezellig nababbelen in een gezellige brasserie.
Het aantal deelnemers aan deze workshops wordt beperkt tot maximum 10 personen en is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde fotograaf.


Wat is inbegrepen:
Persoonlijke begeleiding en je zal kennis maken met alle fotografische begrippen.
Omdat de workshop gegeven wordt door een Kase ambassadeur en filter-expert vertelt hij U alles over de verschillende filters en hoe deze te gebruiken in de praktijk.
Tips en tricks voor de beste landschapsbeelden
Plaats van afspraak:
Een vijftaldagen voor de aanvang van de workshop zal iedereen een e-mail ontvangen met de exacte plaats van bijeenkomst
Wat moet je meenemen:
Uiteraard je fotomateriaal met zowel groothoek- als teleobjectieven, filters, geheugenkaarten, afstandsbediening, hoekzoeker en liefst ook een degelijk statief.
Ook belangrijk: Zorg voor waterdicht en stevig schoeisel. Het wandelpad in de Mechelse Heide is droog , maar hier en daar wijken we van het pad af en kan het drassig zijn.
Aantal deelnemers:
Minimum 4, maximum 10
Prijs: 80 euro (inclusief btw 21%)